GoPro dodatki, ki jih enostavno morate imeti

GoPro dodatki

Če v roki pogosto držite katero od GoPro naprav, veljate za dobre poznavalce kakovostnih kamer. GoPro je namreč pri nas in v svetu poznan kot eden od najboljših proizvajalcev naprav, ki jih s seboj največkrat nosimo na dopust, saj z njimi želimo posneti nepozabna doživetja s svojimi najbližjimi.

In če sledite novostim, ki jih GoPro postavlja na trg, vam zagotovo izpred oči ni ušla kamera GoPro Hero 7. Morda jo že pridno uporabljate ali pa jo nameravate kupiti v kratkem. Če želite, da bo vaš prosti čas še zanimivejši, vam priporočamo, da si poleg kamere priskrbite še nekaj izjemno priročnih GoPro dodatkov.

Mi vam predstavljamo tri najpopularnejše in hkrati zelo koristne. To so elastični naglavni trak, mini tripod in teleskopsko držalo. Vse predstavljene dodatke, pa tudi mnoge druge, si lahko ogledate na spletni strani https://gosport.si/.

Head Strap – elastični naglavni trak

Elastični naglavni trak Head Strap vam omogoča, da si športno kamero GoPro enostavno pritrdite na glavo ali čelado. Dobra stran dodatka je, da se prilagaja vsem dimenzijam glave.

Naglavni trak Head Strap

Trak vsebuje še plastični univerzalni nastavek z jezički in tako omogoča, da nanj lahko pritrdite prav vse vrste športnih kamer. Če se v prostem času predajate užitkom v bordanju, potapljanju ali podobnim športnim aktivnostim, je Head Strap kot nalašč ustvarjen za vas.

Mini tripod z nastavkom

Če doma že imate kamero ali pa jo v bližnji prihodnosti nameravate kupiti, vam bo prav prišel dodatek – mini tripod z nastavkom. Uporabljajo ga tako uporabniki GoPro kamer kot uporabniki drugih vrst kamer.

Mini tripod

Mini tripod z nastavkom je fleksibilen in je kot tak primeren tudi za telefone. Stojalo napravo tesno objame in se lahko pritrdi na različne površine. Stojalo je lahko, zato je enostavno za prenašanje.

GoTele – teleskopsko aluminijasto držalo

Uporabniki priljubljenih športnih kamer pri svojem ustvarjanju pogosto uporabljajo teleskopsko držalo, narejeno iz aluminija. Z njegovo pomočjo v objektiv ujamejo več, pogosto tudi sebe.

Teleskopsko držalo GoTele

Držalo se torej teleskopsko podaljša in je s strani proizvajalca označeno kot nepotopno. V resnici je njegovo obnašanje še najbolj podobno selfie sticku. Višina držala se lahko nastavi do 48 cm, v določenih stanjih se ga lahko zaklene.

Če želite izboljšati funkcionalnost svoje GoPro kamere, ne spreglejte opisanih dodatkov, ki vam bodo odlično služili pri najrazličnejših dejavnostih v prostem času. Veseli bomo tudi vaših predlogov glede drugih GoPro dodatkov, za katere menite, da so praktično nujni. Zaupajte nam jih v komentarju.