Moderne kuhinje Nolte in Nobilia

Kuhinja Nolte

Moderne kuhinje so tiste, ki sledijo zadnjim trendom in aktualnim modnim smernicam na trgu kuhinjskega pohištva. So vrhunske kakovosti in se lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom, navdušile pa vas bodo tudi z domiselnostjo in praktičnostjo. Njihove čiste linije in ravni robovi vas bodo zagotovo očarali ter razveseljevali še dolgo časa.

Kuhinje Nolte in Nobilia slovijo po posebni pozornosti, ki jo Nemci namenjajo detajlom. V pohištvenih salonih Il Ambienti, ki se nahajata v Ljubljani in Murski Soboti, lahko preverite, katera moderna kuhinja vam najbolj ustreza. Prepričani smo, da boste brez težav izbrali tisto pravo zase ter uživali v njej še mnoga leta.

Moderne kuhinje Nolte vas ne bodo pustile ravnodušne

Povsod po svetu so namreč sprejete z veseljem in navdušenjem. Značilnost modernih nemških kuhinj Nolte je prav v tem, da izpolnjujejo vsa pričakovanja sodobnega in zahtevnega kupca, obenem pa ga razvajajo še s praktičnostjo in z udobjem. Kuhinja Nolte je vedno elegantna in funkcionalna, velik poudarek je tudi na ergonomski zasnovi. Vse to pa je rezultat nemške natančnosti, ki kuhinje Nolte odlikuje že vse od leta 1958.

  • Nolte Stone 2017

Kuhinja Nolte, ne glede na to, katero boste izbrali, vas bo osupnila s svojo eleganco, minimalizmom ter izrednim dizajnom. Pohvali se lahko tudi s čistimi barvami, modernimi oblikami in domiselnimi rešitvami, da o prefinjenih detajlih, najboljših materialih in vrhunski tehnologiji sploh ne pišemo. Moderna kuhinja se bo popolnoma prilagodila vašemu prostoru in okusu.

Kuhinje Nobilia izražajo individualizem z nemškim perfekcionizmom

Tudi moderne kuhinje Nobilia so še kako znane po pregovorni nemški kakovosti, individualnem dizajnu ter vrhunski proizvodnji. Pričakujete lahko brezhibnost, ki kupce razveseljuje že 65 let. Še boljša novica pa je ta, da kuhinje nudijo tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Želite še več zmagovalnih atributov? Moderna kuhinja Nobilia se povsem prilagodi prostoru, prav vsaka različica pa je edinstvena, individualno zasnovana, izdelana z visoko avtomatiziranimi stroji. Ravno slednje zagotavlja visoko raven natančnosti in ugodne cene.

  • Nobilia Laser

Moderni dizajni se spogledujejo z minimalističnimi stili in so rezultat navdiha najboljših nemških arhitektov. Le-ti se dobro zavedajo, kaj potrebujete: vrhunsko kakovost, izjemno funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo. Ne smemo pozabiti tudi na več kot 24 različnih višin delovne površine, lasersko obdelavo, neslišno in enakomerno zapiranje, napredne sisteme shranjevanja ter osvetlitve in še bi lahko naštevali.

Moderna kuhinja Nolte ali Nobilia? Ne glede na to, za katero se boste na koncu odločili, kuhinja bo v dom zagotovo prinesla brezčasnost, ki vedno znova izraža vaš občutek za lepoto. Izbira je samo vaša, v vsakem primeru pa boste dobili vrhunsko kuhinjo, ki jo boste z veseljem uporabljali.